Restaurace a penzion U Hrabala - Ano, šéfe

3. ledna 2015 v 10:47 | Dee |  Gastro
Usmívající seUsmívající se a 1/2 Usmívající se

Restauraci a penzion U Hrabala, náměstí T.G.M. 130, Česká Lípa, Liberecký kraj si z pořadu vůbec nepamatuji. Každopádně ji Šéf ohodnotil jednou hvězdou, kterou jsme mohli u vstupu vidět. Tentokrát si M. ukojil chutě a objednal si tatarák. Musím říct, že tatarák si dává, kde může a už je na ně pomalu odborník. Já si dala gnocchi se špenátem a lososem.
Jídlo bylo obecně velmi zdařilé. Musím však vytknout pár věcí. Špenát vypadal, že je mražený, nikoliv čerstvý, což bych v létě docela uvítala. A tatarák na mne působil, že je mletý, ne škrábaný. Navíc měl zvláštní barvu, jakoby se nejednalo o hovězí maso. Ani chuťově by se nezařadil mezi Top 10 tatarských bifteků, co jsem ochutnala. Druhý den nás i pěkně prohnal.


-pac a pusu, Dee
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama